Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti v mé nabídce

Rodinný dům 6+kk s garáží a zahradou, Číčovice

cena v RK
Cena k jednání.
Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Ing. Silvie Šťovíčková
telefon: +420725336599
info@prehledrealit.cz

Rodinný dům 6+kk s garáží a zahradou, Číčovice

Cena:
cena v RKCena k jednání.
Popis nemovitosti:

Nabízíme rodinný dům 6+kk, který lze snadnou stavební úpravou proměnit na vícegenerační se 2–3 bytovými jednotkami s 2 samostatnými vchody. Dům je třípodlažní a je umístěný v mírném jižním svahu. Hlavním vchodem z ulice se tedy vstupuje rovnou do 2. nadzemního podlaží, kde se nachází předsíň, obytná kuchyně, ložnice, koupelna, samostatné WC a velká terasa.
V podkroví domu jsou 2 ložnice (1 ložnice s prosklenou lodžií), koupelna se sprchou + WC. V 1.NP se nachází: 2× ložnice, sprcha + WC, kotelna, prádelna, sklep, dílna, komora a garáž.
Topení je ústřední plynovým kotlem, dále jsou zde osazeny solární panely na ohřev teplé vody (výhodná úspora energií) na jižní straně domu. Okna jsou plastová s příjemným výhledem do krajiny a zahrady. Druhé a třetí nadzemní podlaží je zatepleno polystyrenem. Dům disponuje 2 komíny, z toho jeden není využíván a tak poskytuje možnost osazení krbu či krbových kamen. Voda je z vlastní kopané studny umístěné v zahradě, která má jižní slunnou orientaci. Kanalizace v obci není zavedena (plánuje se), u domu je proto jímka na vyvážení. Číčovice jsou příjemná, klidná vesnička, ležící jen 2,5km od dálnice D7, pouhých 10 min autem od OC Šestka Praha-Ruzyně a na metro je to jen 12 km. V příjemně zvlněném okolí se nachází množství cyklotras. Obcí protéká Zákolanský potok, jehož břehy jsou chráněnou přírodní památkou, v blízkosti se nachází zřízenina hradu Okoř, lákající na romantické vycházky. Prohlídka nemovitosti je možná i o víkendu, pro více informací volejte RK. (Energetický štítek budovy není k dispozici – zpracovává se.)

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2022-03-29
Operace:
Prodej
Adresa:
Číčovice 100
Plocha pozemku:
841 m2
Plocha zastavěná:
139 m2
Plocha podlahová:
300 m2
Plocha terasy:
18 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová, zpevněná
Konstrukce popis:
tvárnice
Výbava - popis:
kůlna na nářadí, terasa
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 09' 14.142"N, 14° 15' 7.754"E

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Pro své klienty se vždy snažím zajistit dokonalý servis. Připravím Vaši nemovitost k prodeji, nafotím profesionální fotografie, natočím videoprohlídku, zajistím inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.

Mám zájem o spolupráci