Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti v mé nabídce

Příjemný 3+kk, Jiráskovo nábřeží, České Budějovice

4.500.000 ,-
Celkem 23 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Ing. Silvie Šťovíčková
telefon: +420725336599
info@prehledrealit.cz

Příjemný 3+kk, Jiráskovo nábřeží, České Budějovice

Cena:
4.500.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme zděný 3+kk v atraktivní lokalitě Jiráskova nábřeží , s výhledem na řeku Vltavu, v osobním vlastnictví, o celkové ploše 62,2 m2, umístěný v posledním patře (podkroví) bytového domu (4.patro). Orientace – východ/západ. Kuchyně s jídelnou – východ (výhled do zeleně vzdušného vnitrobloku). Obývací pokoj a ložnice – západ (výhled do korun stromů a řeku Vltavu). Byt je po rekonstrukci – obklady a dlažby koupelny a WC, vana, elektroinstalace, renovace parket, vyštukování stěn. Původní jsou dveře a kuch. linka. Topení je dálkové, ohřev vody karmou (možnost osadit bojler). Vnitřní dispozice: předsíň, ze které se vstupuje do koupelny, komory, WC, jídelny a obývacího pokoje (z obývacího pokoje se vchází do ložnice). Kuchyňský kout je spojen s obytnou jídelnou. K bytu náleží sklep (cca 5m2) v suterénu domu. V domě je zaveden plyn (sporák kombinace plyn + el.). Měsíční náklady jsou 2.557,– Kč + zálohy el. en. a plynu. Dům nemá výtah, leží ve velmi atraktivní lokalitě, v centru města, na cyklostezce ČB – Hluboká nad Vltavou. V posledním podlaží je pouze tento byt a půda, v domě i bytě je klid. Okolí je vhodné pro sport i romantické procházky po nábřeží. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Před domem jsou modré parkovací zóny. Hypotéční financování zajistíme. V případě většího počtu zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat byt nejvyšší nabídce.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
3kk_jiraskovonabr5
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
České Budějovice
Jiráskovo nábř. 1559/5
Plocha podlahová:
62 m2
Plocha sklepa:
5 m2
Podlaží:
5. podlaží z 5 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Info od makléře:
Doporučujeme.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 58' 45.671"N, 14° 28' 1.036"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Pro své klienty se vždy snažím zajistit dokonalý servis. Připravím Vaši nemovitost k prodeji, nafotím profesionální fotografie, natočím videoprohlídku, zajistím inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.

Mám zájem o spolupráci