Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti v mé nabídce

Rodinný dům s garáží, ul. Fr.Bílka, České Budějovice 7 - Rožnov.

6.900.000 ,-
Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Ing. Silvie Šťovíčková
telefon: +420725336599
info@prehledrealit.cz

Rodinný dům s garáží, ul. Fr.Bílka, České Budějovice 7 - Rožnov.

Cena:
6.900.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme rodinný dům o vnitřní dispozici 5+kk (lze využít i jako dvougenerační s byty 3+kk a 3+1 s balkonem) se zděnou garáží pro 1 osobní auto. Dům se nachází ve velice příjemné, klidné a vyhledávané čtvrti města, v lokalitě Rožnov. Dům je kompletně podsklepený a leží v zahradě na pozemku o celkové ploše 512 m2 vč. zastavěné (zastavěná plocha domu činí 86 m2, zastavěná plocha garáže je 31 m2). Vstup k domu je možný ze dvou ulic a to z ul. Fr.Bílka (hlavní vchod) a ul. Fügnerovy (branka). Topení je ústřední novým plynovým kotlem, také je možné topit pevnými palivy. V 1. nadzemním podlaží (= zvýšeném přízemí) byly zrekonstruovány rozvody elektřiny (lze osadit elektroměr pro každé patro – samostatné oddělené měření el.el.) a odpady, 1. patro je ve stádiu hrubé stavby (el.en. je do patra přivedena, chybí provést rozvody v místnostech). Do patra je v tuto chvíli provizorní přístup – po žebříku. Podlahové krytiny jsou původní – parkety (vhodné ke zbroušení), dále pvc a dlažba. Okna jsou částečně původní (dřevěná) a částečně byla osazena plastová. Střešní krytinu tvoří částečně plech a částečně eternit. Dům je ideální pro ty, kteří dávají přednost bydlení v klidné čtvrti a zároveň si chtějí dům dotvořit dle vlastních představ. Prohlídky jsou možné (po předchozí domluvě) i o víkendu. Pro více informací volejte RK.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
RD_FrBilka
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
České Budějovice
Fr. Bílka 1506/13
Plocha pozemku:
512 m2
Plocha podlahová:
140 m2
Plocha balkonu:
2 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová, zpevněná
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 57' 10.778"N, 14° 28' 30.066"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Pro své klienty se vždy snažím zajistit dokonalý servis. Připravím Vaši nemovitost k prodeji, nafotím profesionální fotografie, natočím videoprohlídku, zajistím inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.

Mám zájem o spolupráci