Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti v mé nabídce

Stavební pozemek s domem u CHKO Šumava, Jelení Hora, Chroboly

4.484.000 ,-
Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Ing. Silvie Šťovíčková
telefon: +420725336599
info@prehledrealit.cz

Stavební pozemek s domem u CHKO Šumava, Jelení Hora, Chroboly

Cena:
4.484.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme stavební pozemek s domem s číslem popisným. Pozemek leží na rozlehlém, rovinatém pozemku, z něhož cca 4800 m2 je v územním plánu obce Chroboly zařazeno do ploch stavebních – určených k bydlení (k výstavbě RD). Stávající objekt je původní venkovské stavení o zastavěné ploše 150m2 v původním stavu před rekonstrukcí (nejedná se o památkově chráněný objekt a s ním spojená staveb. omezení). Objekt je dlouhodobě nevyužívaný, k rozsáhlé rekonstrukci nebo demolici. Na dům navazuje velký pozemek o rozloze 7357 m2, z něhož část byla dříve využívána jako zahrada – sad se vzrostlými ovocnými stromy. U domu je původní kopaná studna a dále studánka (cca 150m od domu). Elektřina ani kanalizace není přivedena, ani je nelze zavést. Elektřinu lze nahradit zásobníkem plynu či fotovoltaikou. Jedná se o naprosto unikátní místo ležící na louce obklopené lesem, témeř na dohled severní hranici CHKO Šumava (cca 4km), vzdálené od nejbližší obce 2,4 km. V obci Chroboly je k dispozici pošta, obecní úřad, knihovna, obchod Jednota, dětské hřiště a zastávka autobusu. Obecní koupaliště leží přibližně 1 km od nemovitosti. Vlaková zastávka Ovesné u Prachatic je vzdálena 900m. Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedalekých Prachaticích vzdálených jen 10 km, Český Krumlov je vzdálen 30 km a České Budějovice 36 km. Lokalita je vhodná pro člověka, který preferuje klid přírody, před hlukem městských aglomerací. Nespornou výhodou místa je i to, že téměř navazuje na CHKO Šumava, zároveň ale nepodléhá jejím restrikcím. Přepočet ceny za 1m2 je 595Kč/m2. Zájemci o nemovitost, kteří neakceptují, že nemovitost nemá přípojku el.en. – prosím nevolat.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2307_JeleniHora1
Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
Adresa:
Chroboly 66
Plocha pozemku:
7357 m2
Plocha zastavěná:
150 m2
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Polosamota
Komunikace:
Zpevněná
Info od makléře:
Doporučuji osobní prohlídku místa.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 56' 42.510"N, 14° 03' 0.125"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Pro své klienty se vždy snažím zajistit dokonalý servis. Připravím Vaši nemovitost k prodeji, nafotím profesionální fotografie, natočím videoprohlídku, zajistím inzerci jak na sociálních sítích tak na inzertních portálech.

Mám zájem o spolupráci